Yritystoiminta

Luotettava, läpinäkyvä avaimet käteen ratkaisu koko illalle.


 
ehdot.png
 
kello.png
 

Selvät ehdot ja Läpinäkyvää liiketoimintaa

Aivan kuten sinäkin olen yrittäjä. Pyrin siksi aina virallisuuteen. Aina en onnistu, mutta lupaan sitä ammattimaisuutta mitä tällä alalla kovasti kaivataan. Laskutukset tulevat aina yrityksen kautta ja niissä näkyy täsmälleen mistä maksatte. Yhteisymmärrys ja selvät yhteiset tavoitteet ovat kaiken lähtökohta 

 

Avaimet käteen ratkaisu Tunti tunnilta 

Tulen paikalle tuntipalkalla. Kuvittele, näin MUSIIKISSA ja ammattimaisessa sellaisessa!? Jos epäilet minun laskuria ja sen määrittelemää tuntipalkkaa, voit vaikka itse varmentaa tämän tilaussopimuksen pohjalta.

 
sateenvarjo.png
 

Takeet

Sinun tyytyväisyys on minulle tärkein. Esim terassikeikka ei ole erityisen onnistunut, jos vettä tulee saavista kaataen ja ketään ei ole näkyvissä. Jotta voin takaa onnistuneen tapahtuman minulla on terassi keikoilla "Raincheck" sadevaraus palvelu. Jos 12 tunnin varoitusajalla sovimme, että sää on liian suomalainen terassi-illalle voimme sopia uuden ajankohdan samalla hinnalla. Keikkaa ei silloin peruta, vaan toetutetaan toisena ajankohtana.

Takaan myös, että hintalaskurini hinta pitää. Jos näet siinä summan se myös pitää. Koskaan en laskuta muuta, kun sen mitä se määrittää. Hintalaskuri perustuu tilaussopimuksen määrittelemiin ehtoihin

kierrätä.png

ekologinen ja kannattava

Vaikka joku päivä maadun, en sitä tarkoita, kun sanon ekologinen. Tarkoitan, että tarjoamani palvelu on yksinkertainen ja pitkässä tähtäimessä kannattava ratkaisu. Aina ei tarvitse koko bändiä ahdata ravintolaan. Bensojen, autojen ja äijien kesken onko tämä nyt niin kannattavaa? Onko jonoa kuinka usein ovelle asti?