"Musiikki ja ruoka - nÄiden takia matkalaiset pysÄhtyvÄt"

- De Dao Jing - Laotse -

YLLÄ OLEVAAN VOI MINUSTA VIELÄ LISÄTÄ VISAILUN JA OLUEN.

Ravintolassa on pitkä yö edessä

Jos kyseessä on perinteinen musiikkiesitys, lupaus on usein soittaa 2x 45 min. Silloin esitys usein alkaa mÿöhään ja saattaa olla ohi ennen yhtä. Se jättää aika monta tuntia alkuillasta milloin moni jää ilman ohjelmaa. Loppuillasta koetaan samaa hätää.

Vaikka kuinka haluaisi, yhden ihmisen on vaikea laulaa monta tuntia putkeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei yksi ihminen pysty monta tuntia viihdyttämään. 

Tämä yllä ja alla oleva uusi ohjelma tuo vaihtelua moniin ravintoloihin. Samalla on mahdollista nostattaa omaa profiilia, kun voi mainostaa itseään ohjelmajärjestäjänä. Jopa kanta-asiakkaatkin viihtyvät paremmin ja pidempään. Kyseessä on jotain innovatiivista, mutta kuitenkin tuttua ja turvallista.

VISAILUA RAVINTOLA PETTERIN JA LAUNDRYIN TERASSILTA - KUKA ON VÄITTÄNYT, ETTÄ SUOMALAISET OVAT UJO?

black.png

HINtA-LASKURI

Kukaan ei halua odottaa tarjousta Entä jos maksankin ihan liikaa. Laske keikan hinta heti ITSE ja LUPAAN, että tulen sillä hinnalla. Kun saat hinnan laskurista se myös pitää.

Kaikki kustannukset laskutan suoraan yrityksenä, enkä koskaann laskuta muuta summaa, kun mitä laskuri tarjoaa. Jos näin käy heitä lasku roskiin. 

 

 
 
whitemediat.png