"Musiikki ja ruoka - nÄiden takia matkalaiset pysÄhtyvÄt"

- De Dao Jing - Laotse -

YLLÄ OLEVAAN VOI MINUSTA VIELÄ LISÄTÄ VISAILUN JA OLUEN.


Ravintolassa on pitkä yö edessä'

Ja jos luvassa ei ole todella hyvää ohjelmaa tämä tulee tuskastuttavan selväksi teidän asiakkaille. 

Jos kyseessä on perinteinen musiikkilupaus = soittoa 2x 45 min ei tämä merkitse mitään. Silloin esitys usein alkaa mÿöhään ja saattaa olla ohi ennen yhtä. Se jättää aika monta tuntia alkuillasta milloin moni jää ilman ohjelmaa. Loppuillasta koetaan taas aivan samaa hätää.

Vaikka kuinka haluaisi, yksi ihminen / yksi bändi ei voi laulaa tai soittaa monta tuntia putkeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei yksi ihminen pysty monta tuntia viihdyttämään. 

Tämä yllä ja alla oleva uusi ohjelma tuo vaihtelua moniin ravintoloihin. Samalla on mahdollista nostattaa omaa profiilia, kun voi mainostaa itseään ohjelmajärjestäjänä. Jopa kanta-asiakkaatkin viihtyvät paremmin ja pidempään. Kyseessä on jotain innovatiivista, mutta kuitenkin tuttua ja turvallista.


VISA


MUSiikki

Everything from classic rock to...... well mostly classic rock.

X-BOX

Parhaillaan BETA versiossa, X-BOX on minun esiintymiskalusto. Kyseessä on vahvistin, johon on sisään rakennettu näyttö ja tietokone. Minä yhdessä IT asiantuntija siskoni kanssa olemme ohjelmoineet tähän täysin oman toimintaymppäristön. Se on suunniteltu yksinomaan ravintola viihdettä varten.

kuva111.jpg
black.png

HINtA-LASKURI

Kukaan ei halua odottaa tarjousta Entä jos maksankin ihan liikaa. Laske keikan hinta heti ITSE ja LUPAAN, että tulen sillä hinnalla. Kun saat hinnan laskurista se myös pitää.

Kaikki kustannukset laskutan suoraan yrityksenä, enkä koskaann laskuta muuta summaa, kun mitä laskuri tarjoaa. Jos näin käy heitä lasku roskiin. 

 

 
 
whitemediat.png