super-panda-circus sumea.jpg
 
clubboy.png
 

CLUBBOY

Yksi paikallisen ravintolan arvostetuin piirre  on aina ollut sen kyky toimia ns. kansakunnan olohuoneena.

No olohuoneeseen on aina tervetullut vierailija

Eiköhän me kaikki, varsinkin teidän asiakkaat haluta juuri tuota? Haluamme yhdessä pitää hauskaa, sekä kokea seuraa.

Roolini on selvä. Olkoot se nimikirjoitusten jakamisella, pöytiin istumisella tai tuomalla tietovisan voittajalle henkilökohtaisesti tuoppi, autan teitä luomaan vuorovaikutasta.

Ohjelmiston sisällä voin lavalla ottaa huomioon ihmisiä. Pystyn nostattamaan kiehtovia ihmistarinoita kaikkien kuultavaksi, sekä persoonallisesti olla ohjelmiston välissä sosiaalinen tukivoima.

Nämä kaikki tuovat hyvän olon teidän asiakkaalle ja varmaa on, että se pohjalta jää mieluisa mielikuva ravintolasta ja silloin myös ravintolaan palataan. Ihmiset mielellään jakavat heidän tekemisiään ja hyvä asiakaspalvelu on tunnetusti vahva ajava tekijä monen ravintola vierailun takana.  Asiakkaat tulevat jatkossakin viikonloppuisin juhlimaan, kun tunnelma on yleisesti ottaen hyvä.

Siinä mikissä on myös loistava tilaisuus nostataa asiakkaiden lisäksi esille teidät. Pyrin aina teidän kanssa yhteistyöhön. Meidän täytyy etsiä ja jutella - mikä teidän ravintolassa on hyvää, mikä niin erityistä, minkä takia juuri sinne pitäisi tulla uudestaan?  Visailun ja livemusiikin lomassa voin tuoda puheeksi, että "hei täällä on tätä erikoisuutta!" ja tulevia tapahtumia voidaan myös mainostaa. Vähintäänkin, voi pyytää yleisöä pysähtymään hetkeksi arvostamaan sitä mitä heille tarjoatte. En ehkä sentään burgereita rupea teille väsää, mutta tiedän mistä teidän ravintolassa on kyse.

Keikan jälkeen on myös oiva hetki käydä istumassa pöydissä. Kun musiikkia tulee koneelta voi sosialisoitua ja saada selville mitä biisejä oltaisiin vielä haluttu kuulla. Näin minä saan suoran yhteyden tuleviin faneihin ja samalla voin kuulostella miten onnisuimme meidän tavoitteissa. Sosiaalisen median ja säännöllisten keikkailun johdosta nämä suhteet säilyvät aina vähintään seuraavaan keikkaan asti.

En haluais kerskailla, joten lue tästä:

black.png

HINtA-LASKURI

Kukaan ei halua odottaa tarjousta Entä jos maksankin ihan liikaa. Laske keikan hinta heti ITSE ja LUPAAN, että tulen sillä hinnalla. Kun saat hinnan laskurista se myös pitää.

Kaikki kustannukset laskutan suoraan yrityksenä, enkä koskaann laskuta muuta summaa, kun mitä laskuri tarjoaa. Jos näin käy heitä lasku roskiin. 

 

 
 
whitemediat.png